Farul Constanţa i-a achiziţionat pe Sorin Paraschiv şi Valentin Badea

Patronul echipei Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat, duminică, că a reuşit achiziţionarea foştilor jucători de la Steaua Bucureşti, Sorin Paraschiv şi Valentin Badea.

286 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa i-a achiziţionat pe Sorin Paraschiv şi Valentin Badea

Farul Constanţa i-a achiziţionat pe Sorin Paraschiv şi Valentin Badea (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am bătut palma cu amândoi pentru acest retur de campionat, iar dacă echipa va promova, atunci înţelegerile pot fi prelungite. Sunt convins că Paraschiv şi Badea ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Liga I", a spus Nedelcu.

La finalul turului, Farul Constanţa ocupă locul 10 în Seria 1 a Ligii a II-a, cu 19 puncte, la şapte puncte în urma locului secund, ultimul care asigură promnovarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici