Farul Constanţa învinge Poli Iaşi în Copou, şi obţine prima victorie după 6 etape

  • Politehnica Iaşi a fost aproape de a realiza o revenire spectaculoasă în a doua partidă a etapei a 18-a, jucată vineri seara pe teren propriu împotriva campioanei Farul Constanţa.
  • Cu Gheorghe Hagi suspendat, Farul Constanţa s-a impus cu 3-2, după ce a condus cu 3-0.
136 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa învinge Poli Iaşi în Copou, şi obţine prima victorie după 6 etape

Primul gol a fost marcat de Budescu (min. 9), servit în faţa porţii goale de Rivaldinho, la capătul unei acţiuni personale a brazilianului. Reuşita a necesitat o îndelungă analiză VAR, care a confirmat în cele din urmă golul.

Peste doar 7 minute, Rivaldinho s-a aflat la finalizare, marcând cu capul din centrarea lui vână, un gol de asemena analizat minute în şir de asitenţii VAR.

În minutul 8 suplimentar de joc, Budescu a trecut în postura de servant, pasând decisiv pentru Munteanu, care a marcat din faţa porţii pentru 0-3.

Ieşenii au făcut trei modificări la pauză şi în doar 8 minute au redus diferenţa la un singur gol. Mai întâi Harrison a primit o pasă în faţa liniei porţii de la Phelipe şi a făcut 1-3, în minutul 56.

Mai apoi, după o bară a lui Harrison în minutul 59, a urmat o fază de atatc în flancul drept la finele căreia mingea ajuns cu noroc la Roman, care a şutat pe jos, lângă bară, de la aproximativ 16 metri, pentru 2-3 (min. 64).

Finalul meciului a fost marcat de o situaţie ideală ratată de Mazilu, singur cu Silviu Lung, dar şi de o fază controversată, suspectă de penalty în careul oaspeţilor.

Farul Constanţa face 25 de puncte şi urcă momentan pe locul 7, în timp ce Poli Iaşi rămâne cu 19 puncte pe locul 12, dar poate fi depăşită de UTA Arad sau de U Craiova 1948.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici