Farul Constanţa se desparte de doi membri ai echipei

Farul Constanţa rămâne fără fundaşul Kevin Boli şi fără mijlocaşul Amine Benchaib.

Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa se desparte de doi membri ai echipei

Farul Constanţa rămâne fără doi membri ai echipei

„Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului. Contractul fundaşului care a evoluat în 51 de partide pentru formaţia noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat. Mulţumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru şi mult succes mai departe”, a postat clubul.

De asemenea, Farul Constanţa şi belgianul Amine Benchaib au decis, de comun acord, încetarea relaţiilor contractuale.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a evoluat în ultimul sezon în numai 6 partide din cauza accidentărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici