Farul Constanţa şi U Cluj joacă luni finala Ligii Elitelor U15

Centrul Naţional de Fotbal Buftea a găzduit duminică semifinalele Ligii Elitelor U15, Farul Constanţa şi U Cluj reuşind să se califice în finală.

183 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa şi U Cluj joacă luni finala Ligii Elitelor U15

Farul Constanţa şi U Cluj joacă luni finala Ligii Elitelor U15

În prima partidă, Farul Constanţa s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa lui UTA Arad. Golurile au fost marcate de Mateo Tameş (26′), Matei Berchez (53′), David Pătru (56′), Cosmin Mihai (59′), respectiv Eric Barbat (64′).

În cealaltă semifinală, Universitatea Cluj a câştigat la limită, 2-1, contra lui FCSB. Patric Murar (33′) a deschis scorul pentru FCSB, înainte ca David Buloi (45′) să înscrie în propria poartă. Victoria ardelenilor a fost adusă de reuşita lui Cristian Bota (62′).

Finalele Ligii Elitelor U15 sunt transmise luni, 15 mai, în direct pe www.frf.tv:

Finala mică: UTA Arad – FCSB, ora 10:00
Finala mare: Farul Constanţa – Universitatea Cluj, ora 12:00

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici