Farul Constanţa poate participa în cupele europene. TAS a comunicat decizia

Constănţenii aveau interzis în Europa din cauza fuziunii cu Viitorul.

207 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa poate participa în cupele europene. TAS a comunicat decizia

Farului Constanţa poate participa în cupele europene. TAS a comunicat decizia

„Tribunalul de Arbitraj Sportiv a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licenţa de participare în competiţiile europene a clubului Farul Constanţa, iar în urma analizei argumentelor clubului şi ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB.”, se scrie în anunţul FRF.

„În ceea ce priveşte licenţa de participare a Farului Constanţa în competiţiile europene, UEFA o va reanaliza ţinând însă cont de prevederile deciziei TAS.”, se mai spune în comunicat

Farul avea interdicţie de participare din partea UEFA în competiţiile europene din cauza fuziunii cu Viitorul. Farul a susţinut că a fost doar o schimbare de denumire şi a solicitat Tribunalului de Arbitraj Sportiv să anuleze decizia UEFA.

În urma şedinţei de judecată din luna decembrie nu a fost comunicat un verdict final. Farul a făcut o solicitare în acest sens, motivând cu perioada de transferuri din ianuarie şi dorinţa de a-şi planifica strategia pentru sezonul viitor.

Clubul a beneficiat de susţinere şi din partea FRF, care iniţial a răspuns pozitiv la solicitarea pentru licenţierea europeană dar această decizie a fost schimbată ulterior de către UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici