Favoritele se impun fără emoţii la Cupa Mondială de Rugby

Favoritele au câştigat partidele disputate până în prezent la Cupa Mondială de Rugby. Regula nu s-a schimbat nici sâmbătă atunci când Ţara Galilor şi Samoa au obţinut două victorii uşoare.

192 afișări
Imaginea articolului Favoritele se impun fără emoţii la Cupa Mondială de Rugby

Favoritele se impun fără emoţii la Cupa Mondială de Rugby

Franţa, Anglia, Irlanda, Australia şi Africa de Sud au câştigat partidele pe care le-au disputat până în prezent la Cupa Mondială. Dintre marile favorite, doar Noua Zeelandă a pierdut o partidă, cea de debut, în care a întâlnit ţara organizatoare Franţa. Ulterior, Noua Zeelandă şi-a luat revanşa şi a câştigat cu 71-3 partida cu Namibia.

Favoritele s-au impus şi în meciurile de sâmbătă. Samoa a învins Chile, scor 43-10, iar Ţara Galilor a trecut de Portugalia, 28-8. Tot sâmbătă este programată partida Irlanda-Tonga. În prima partidă, Irlanda, principala favorită a competiţiei, a învins la scor România, 82-8. Tonga, însă, debutează sâmbătă la această ediţie a campionatului mondial.

România va juca duminică a doua partidă de la turneul final. După înfrângerea în faţa Irlandei, românii vor încerca să reziste în faţa Africii de Sud, campioana en-titre.

Cupa Mondială de Rugby 2023 se desfăşoară în Franţa, în perioada 8 septembrie - 28 octombrie. Trofeul este deţinut de Africa de Sud care s-a impus în urmă cu patru ani, la competiţia organizată în Japonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rugby,
campionat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici