FC Botoşani - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

Echipa CSMS Iaşi, liderul campionatului, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia FC Botoşani, în primul meci al etapei a VI-a a Ligii I.

244 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

FC Botoşani - CSMS Iaşi, scor 1-0, în Liga I

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Vaşvari, în minutul 83, dintr-un penalti acordat de arbitrul Adrian Cojocaru pentru un henţ în careu comis de Voicu.

FC Botoşani: Iliev - Patache, Ngadeu (Vaşvari '46), Plămadă, Acsinte - R. Costin, Cabrera, Cucu - Brata, Neziri (M. Roman '46), Martinus (Dimitrov '75). Antrenor: Leo Grozavu.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu (L. Ganea '87), Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Mitici, Enescu (Ciucă '78) - Nuno Viveiros, Grigorie (V. Gheorghe '66), Bole - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Cucu '77, R. Costin '80 / Enescu '50, Mitici '64, Nuno Viveiros '67, Voicu '82.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Ovidiu Artene, Aurel Oniţă (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă).

Observatori: Zoltan Szekely, Cătălin Popa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici