FC Braşov - CS Mioveni, scor 4-0, în Liga I

Formaţia FC Braşov a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

149 afișări
Imaginea articolului FC Braşov - CS Mioveni, scor 4-0, în Liga I

FC Braşov - CS Mioveni, scor 4-0, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Munteanu '18, Cristescu '57, Moutinho '62 şi Chipciu '79.

1-0: La un corner executat de Distefano, mingea ajunge până la urmă la Munteanu, care o trimite în poartă din 4-5 metri;

2-0: Buga îi pasează excelent lui Cristescu, care şutează în plasă din 7-8 metri;

3-0: Moutinho înscrie al treilea gol al braşovenilor, cu un şut plasat din afara careului;

4-0: Chipciu stabileşte scorul final, după ce scapă singur cu portarul Coca.

FC Braşov: Felgueiras - Ciupe, Machado, Cr. Munteanu, Distefano (Ionescu '64) - Viveiros, Madeira, Cristescu, Chipciu - Buga (Stângă '69), Hadnagy (Moutinho '60). Antrenor: Marius Şumudică.

CS Mioveni: Coca - Crăciun, Iordache (Lircă '63), Olteanu, Neagu - Săndulescu - Ayza, Mărgăritescu (Creţu '63), V. Gheorghe, Ionescu - Dina (Enache '74). Antrenor: Mihai Stoica.

Cartonaşe galbene: Viveiros '52 / V. Gheorghe '24, Neagu '40, Crăciun '65

Arbitri: Alexandru Deaconu (centru) - Ciprian Danşa, Vlad Bârleanu (asistenţi) - Ovidiu Oprea (rezervă)

Observatori: Gheorghe Moise, Eduard Alexandru

La meci au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria unui fost lider de galerie al FC Braşov decedat de curând.

La acest meci, la FC Braşov a debutat fundaşul Raul Ciupe, care a semnat, joi, un contract valabil până la finalul campionatului.

Jucătorii celor două echipe au evoluat cu o banderolă albă pe braţ, în semn de solidaritate cu fotbaliştii care au depus memorii la Camera pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF şi care nu au primit răspuns, în urma unei iniţiative a AFAN. În plus, jucătorii au afişat în momentul în care au intrat pe teren şi un banner cu mesajul: "LPF, FRF, respectaţi-ne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici