FC Braşov, sancţionat cu 10.000 de lei penalitate financiară de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat, vineri, gruparea FC Braşov cu 10.000 de lei penalitate financiară pentru nesepararea celor două galerii la meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a XXIII-a, precum şi pentru aruncarea în teren a unei petarde de către proprii suporteri.

20 afișări
Imaginea articolului FC Braşov, sancţionat cu 10.000 de lei penalitate financiară de Comisia de Disciplină

FC Braşov, sancţionat cu 10.000 de lei penalitate financiară de Comisia de Disciplină (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Jucătorii Dan Alexa (FC Timişoara) şi Bruno Fernandes (FCM Târgu Mureş), care au primit cartonaşul roşu în etapa a XXIV-a a Ligii I au fost sancţionaţi cu 2 etape de suspendare şi câte 2.000 de lei penalitate sportivă.

De asemenea, jucătorii Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni) şi Răzvan Avram (Victoria Brăneşti), eliminaţi de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină cu 1 etapă şi 740 de lei penalitate sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici