FC Dinamo: Ricardo Machado a semnat un contract până la 30 iunie 2017

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe Ricardo Jorge Tavares Machado, fundaşul portughez în vârstă de 26 de ani semnând un contract valabil până la 30 iunie 2017.

226 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo: Ricardo Machado a semnat un contract până la 30 iunie 2017

FC Dinamo: Ricardo Machado a semnat un contract până la 30 iunie 2017 (Imagine: FC Dinamo)

"Lucrurile sunt clare, transferul lui Machado este oficial, fiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal. Mă bucur că au fost stabilite toate detaliile acestui transfer. Machado este un fundaş central puternic, cu experienţă în Liga I. Să nu uităm că a fost căpitanul Braşovului! Sunt convins că linia defensivă a echipei noastre va fi mult mai puternică", a declarat managerul sportiv Ionel Dănciulescu pentru site-ul grupării bucureştene.

Machado a jucat în ultimele sezoane pentru FC Braşov. El a mai evoluat anterior pentru AD Machico (2008-2008), CS Maritimo B (2008-2010) şi Feirense (2010-2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici