FC Hermannstadt obţine prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iaşi

După înfrângerea din prima etapă a Superligii, pe teren propriu, FC Hermannstadt a obţinut duminică prima victorie a sezonului, în deplasare la nou promovata Poli Iaşi. Sibienii s-au impus cu 3-1, ieşenii jucând din minutul 81 în 10 oameni.

168 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt obţine prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iaşi

FC Hermannstadt obţine prima victorie a sezonului, în deplasare la Poli Iaşi

Echipa condusă de Marius Măldărăşanu cedase în prima etapă în faţa campioanei Farul Constanţa şi nu a început meciul din Copou în auspicii bune, după ce Alin Roman a nimerit bara sibienilor, în minutul 10, cu un şut de la 20 de metri.

Totuşi, un minut mai târziu, oaspeţii au deschis scorul, după o combinaţie Negruţ – Balaure, ultimul marcând cu latul din zona punctului cu var.

Până la pauză, doar Gheorghiţă a dat mici emoţii în faţa porţii sibiene, cu un şut în plasa laterală, după ce a driblat doi adversari în careu.

Balaure a făcut dubla în minutul 59, după o angajare frumoasă a lui Iancu. Poli a relansat meciul în minutul 73, după o acţiune personală a lui Luis Phelipe, care l-a servit ideal în faţa porţii pe Jatoba, pentru golul de 1-2.

În minutul 81, Robert Ion, intrat la pauză, şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, fiind eliminat în urma unui fault dur.

Moldovenii, în inferioritate, au mai primit un gol, marcat de Iancu, cu călcâiul, în minutul 87, nu înainte ca Mino Sota să fi nimerit şi el bara porţii ieşene.

Victoria de 3 puncte o instaleză provizoriu pe Hermannstadt pe poziţia 6-a, cu 3 puncte, în timp ce Poli Iaşi e pe ultimul loc, fără puncte şi cu golaveraj 1-5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici