FC Liverpool a achiziţionat un jucător în vârstă de 15 ani

FC Liverpool a anunţat, sâmbătă, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul Raheem Sterling, în vârstă de 15 ani, care până în prezent a fost legitimat la Queens Park Rangers.

28 afișări
Imaginea articolului FC Liverpool a achiziţionat un jucător în vârstă de 15 ani

FC Liverpool a achiziţionat un jucător în vârstă de 15 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sterling, jucător născut în Jamaica, dar crescut în Anglia, a evoluat în mod regulat la echipa de juniori a clubului Queens Park Rangers. Prin prestaţiile sale, el a atras interesul unor cluburi importante din Anglia, între care Manchester United, Manchester City şi Arsenal Londra.

"Raheem este un tânăr jucător englez foarte promiţător, care se afla şi în vizorul altor cluburi. Suntem foarte bucuroşi că a ales să semneze cu noi", a declarat directorul executiv al FC Liverpool, Christian Purslow.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici