FC Rapid a renunţat la jucătorii Florin Lazea şi Costin Gheorghe

Conducerea FC Rapid a anunţat, luni, pe contul oficial de Facebook, că a renunţat la serviciile a doi jucători, mijlocaşul Florin Lazea şi atacantul Costin Gheorghe, fotbalişti care nu au făcut deplasarea cu lotul condus de Viorel Moldovan în stagiul de pregătire din Antalya.

277 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a renunţat la jucătorii Florin Lazea şi Costin Gheorghe

FC Rapid a renunţat la jucătorii Florin Lazea şi Costin Gheorghe (Imagine: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

Înaintea plecării în Turcia, gruparea din Liga a II-a mai renunţase la alţi şase fotbalişti: Wallace Da Silva, Lucian Răduţă, Adrian Grigore, Andrei Matei, Rhema Obed şi Dragoş Plopeanu.

În altă ordine de idei, Rapid urmează să dispute cinci partide amicale în Antalya: în 28 ianuarie cu Ferencvaros, în 29 ianuarie cu Hoffenheim 2, în 6 februarie cu Freiburg 2, în 9 februarie cu Ujpest şi în 11 februarie cu Paksi FC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici