FC Steaua a anunţat oficial încetarea colaborării cu tehnicianul Constantin Gâlcă

FC Steaua a anunţat oficial, marţi, încetarea colaborării cu tehnicianul Constantin Gâlcă, care a reuşit câştigarea celor trei competiţii interne, campionatul, Cupa României - Timişoreana şi Cupa Ligii Adeplast, în acest sezon, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

204 afișări
Imaginea articolului FC Steaua a anunţat oficial încetarea colaborării cu tehnicianul Constantin Gâlcă

Constantin Galca (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

Sursa citată notează că şi colaboratorii lui Gâlcă, Dumitru Uzunea, Laurenţiu Roşu, Julian Jimenez, Oscar Brau Perez, Gabriel Dumitrescu şi Ştefan Preda, îşi vor rezilia angajamentele în perioada următoare.

FC Steaua a anunţat că noul staf tehnic va fi anunţat în zilele următoare, dar finanţatorul Gigi Becali a spus de mai mult timp că antrenorul echipei este Mirel Rădoi.

Constantin Gâlcă (43 de ani) a fost numit în funcţia de antrenor al FC Steaua în 2 iunie 2014.

Mirel Rădoi, în vârstă de 34 de ani, a evoluat ultima oară ca fundaş la gruparea saudită Al Arabi, după ce a jucat la Steaua în perioada 2000-2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici