FC Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei după incidentul din partida cu Braşov

Clubul FC Steaua a primit o penalitate financiară de 10.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, după incidentele de luni de la partida cu FC Braşov, scor 0-3, informează site-ul oficial al LPF.

22 afișări
Imaginea articolului FC Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei după incidentul din partida cu Braşov

FC Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei după incidentul din partida cu Braşov (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

De asemenea, fundaşul stelist George Galamaz a fost suspendat o etapă şi sancţionat cu o penalitate financiară de 740 de lei pentru cartonaşul roşu primit, la fel ca şi Rafael Bastos (CFR Cluj) şi Epaminonda Nicu (Unirea Urziceni).

Fundaşul formaţiei FC Rapid, Marius Constantin, a fost suspendat patru runde şi sancţionat cu 8.000 de lei penalitate financiară, în urma cartonaşului roşu primit la meciul cu Oţelul Galaţi şi a faptului că l-a înjurat pe asistentul Micloş Nagy după eliminare.

Cluburile Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Unirea Urziceni au fost sancţionate cu câte 910 lei, penalitate financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici