FC Timişoara a învins pe Rapid, scor 1-0, în etapa a VI-a a Ligii I

Formaţia FC Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost înscris de Dejan Rusici, într-un moment în care bănăţenii evoluau în inferioritate numerică.

9 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a învins pe Rapid, scor 1-0, în etapa a VI-a a Ligii I

FC Timişoara a învins pe Rapid, scor 1-0, în etapa a VI-a a Ligii I (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

FC Timişoara a rămas în inferioritate numerică în minutul 62, când Sreten Sretenovici a primit direct cartonaşul roşu, după ce l-a lovit în figură pe Costin Lazăr, la un duel aerian.

Bănăţenii au înscris golul victoriei în minutul 86, prin Dejan Rusici. La un corner de pe stânga, portarul rapidist Urko Pardo a ieşit greşit pe centrare, a scăpat mingea la picioarele lui Rusici, iar atacantul sloven a înscris de la şase metri.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 30. Bădoi, 16. Luchin, 13. Sretenovici, 25. Milhazes - 31. Agunbiade (11. Arm. Karamyan '79), 5. Alexa, 27. Magera, 10. Art. Karamyan (7. St. Stancu '58) - 19. Rusici, 21. Goga (9. Parks '82). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Rapid: 78. Urko Pardo - 24. Maftei, 3. Fernandes, 23. M. Constantin, 14. Perjă - 15. C. Lazăr, 4. J. P. Andrade (16. Herea '61) - 10. Julio Cesar, 87. Pitbull, 7. Cesinha (30. Spadacio '46) - 21. Djalovici (11. Boya '79). Antrenor: Jose Peseiro.

Cartonaşe galbene: Goga '34, Alexa '54, Parks '90 / Perjă '23, Djalovici '76.

Cartonaş roşu: Sretenovici '62.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Miklos Nagy şi Ioan Onicaş şi de rezerva Laurenţiu Danşa. Observatorii întâlnirii de pe stadionul Dan Păltinişanu au fost Alexandru Boc şi Mircea Neşu.

La partidă au asistat 27.000 de spectatori, între care şi o galerie a Rapidului, formată din aproximativ 250 de persoane.

Antrenorul rapidist Jose Peseiro, suspendat, a urmărit meciul de la tribuna oficială, unde a luat loc lângă acţionarul George Copos.

Înainte de startul partidei, cele două galerii au scandat numele fostului internaţional român Anton Doboş, aflat în comă după ce sâmbătă noaptea a fost implicat într-un accident rutier grav, la Cluj-Napoca. Galeria bănăţeană a afişat şi un banner dedicat fostului preşedinte al clubului FC Timişoara: "Toni, fii tare / Rămâi cu noi în continuare".

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a primit, duminică, al patrulea avertisment din acest sezon, astfel că va fi suspendat pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a VII-a.

Fotbalistul rapidist Joao Paulo Andrade a părăsit terenul accidentat la piciorul stâng.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici