FC Timişoara a oferit 700.000 de euro pentru Bourceanu

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, marţi, că gruparea FC Timişoara a înaintat o ofertă de 700.000 de euro plus TVA pentru un transfer al mijlocaşului Alexandru Bourceanu, jucător deţinut în coproprietate de gălăţeni cu formaţia Dunărea.

20 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a oferit 700.000 de euro pentru Bourceanu

FC Timişoara a oferit 700.000 de euro pentru Bourceanu

"În acest moment există o ofertă concretă din partea clubului FC Timişoara pentru Alexandru Bourceanu. Oferta este de 700.000 de euro plus TVA şi urmează să o discutăm împreună cu cei de la clubul FCM Dunărea Galaţi cu care îl deţinem în coproprietate pe Bourceanu. Sincer, pe noi această ofertă nu ne mulţumeşte şi nu ţinem neapărat să-l vindem acum pe Bourceanu", a spus Marius Stan.

Oficialul gălăţean a precizat că gruparea Dinamo nu a înaintat nicio ofertă pentru Alexandru Bourceanu. "Cei de la Dinamo n-au făcut până acum nicio ofertă şi nici nu cred că mai e cazul de acum înainte", a mai spus Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici