FC Timişoara a peierdut litigiul cu Ionel Ganea

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a decis că atacantul Ionel Ganea a fost concediat ilegal de către FC Timişoara şi a interzis, totodată, clubului bănăţean să cumpere jucători în următoarele două perioade de transferuri, informează frf.ro.

12 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara a peierdut litigiul cu Ionel Ganea

FC Timişoara a peierdut litigiul cu Ionel Ganea (Imagine:Mediafax Foto)

De asemenea, CNSL a decis ca Ionel Ganea să primească, cu titlu de compensaţie, sumele rezultate din convenţia dintre cele două părţi, mai puţin primele de obiectiv.

"Se admite cererea jucătorului Ioan Viorel Ganea şi se constată că, din iniţiativa clubului, fără justă cauză, a incetat unilateral convenţia civilă dintre fotbalist şi clubul SC FC Timişoara. Se obligă gruparea bănăţeană la plata către jucător a drepturilor financiare restante pentru lunile august, septembrie şi octombrie 2008, precum şi, cu titlu de compensaţie, a sumelor rezultate din convenţia dintre cele două părţi, mai puţin primele de joc şi de obiectiv (art.18.9.1., lit a, din RSJTF). CNSL interzice clubului SC FC Timişoara dreptul de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transfer", se arată în comunicatul FRF.

Ofiţelul de presă al FRF, Paul Zaharia, a explicat pentru MEDIAFAX că decizia CNSL nu se aplică în momentul de faţă pentru că nu este executorie, clubul FC Timişoara având dreptul de a face recurs la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal în termen de cinci zile. "Decizia CNSL nu este executorie, astfel încât clubul FC Timişoara poate achiziţiona jucători în momentul de faţă. Dacă în termen de cinci zile oficialii timişoreni nu fac recurs la CAF, atunci actuala decizie a CNSL devine executorie şi se aplică imediat", a spus Zaharia.

Citeşte şi:

Comisia de Apel a respins solicitarea FC Timişoara în cazul Ganea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici