FC Timişoara a primit două milioane de lei de la Primărie

FC Timişoara a primit, marţi, suma de 2 milioane de lei din partea Primăriei, urmând ca diferenţa de până la 4,5 milioane să fie virată după ce conducerea clubului va justifica cheltuirea banilor, iar în cazul în care echipa se va califica în cupele europene, va mai primi încă 4,5 milioane de lei.

8 afișări

FC Timişoara ar putea primi, în total, în cazul în care se va califica în cupele europene, suma de nouă milioane de lei din partea Primăriei. "Astăzi (n.r. - arţi), s-a plătit către Poli prima tranşă de bani, în valoare de două milioane lei. Următoarea tranşă, până la 4,5 milioane lei, o vor primi după ce suma de două milioane lei va fi decontată şi justificată conform legii, asa cum s-a întâmplat şi anul trecut. Ultima tranşă, de 4,5 milioane lei, va fi acordată clubului în vară, dacă echipa se va califica în cupele europene", a declarat viceprimarul Timişoarei, Adrian Orza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, portarul Pedro Taborda nu s-a pregătit, marţi, la capacitate maximă din cauza unor probleme la degetul arătător al mâinii drepte. Portughezul a participat la antrenament, însă a efectuat doar alergări şi şuturi la poartă. După sedinţa de pregătire, Taborda a fost supus unei radiografii, care a relevat o uşoară entorsă la deget, suferită după ce a căzut la antrenamentul de luni. "Potrivit estimărilor stafului medical, goalkeeper-ul se va antrena normal cel târziu de vineri", a anunţat site-ul oficial al clubului bănăţean.

Celălalt portar al timişorenilor, Costel Pantilimon, se află în Austria, cu echipa naţională, astfel încât antrenorul Gavrilă Balint are un singur portar valid, Andrei Cobliş, de la echipa a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici