FC Timişoara cere respect din partea FRF şi LPF pentru normalizarea relaţiilor

FC Timişoara a trimis Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal o scrisoare deschisă, în care afirmă că respectă competiţiile organizate de FRF şi LPF, dar aşteapă ca acestea să respecte, la rândul lor, clubul bănăţean şi îşi arată disponibilitatea pentru normalizarea relaţiilor.

15 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara cere respect din partea FRF şi LPF pentru normalizarea relaţiilor

FC Timişoara cere respect din partea FRF şi LPF pentru normalizarea relaţiilor

"Supărarea că am pierdut o finală nu înseamnă un gest de frondă la adresa cuiva. Motivele pot fi luate în calcul. Pot genera resentimente sau chiar proteste. Dar toate acestea în afara jocului. Ceea ce s-a şi întâmplat. Respectăm orice competiţie oficială, administrată de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. În ceea ce priveşte Cupa României, ca dovadă a celor spuse mai sus, am jucat, în acest an, a doua finală din ultimele trei sezoane. Ne-am câştigat dreptul să facem acest lucru pe teren şi numai acolo! Aşa înţelegem noi să respectăm adversarul. Aşa înţelegem noi să respectăm fair-play-ul, obligatoriu în sport şi, cu atât mai mult, în fotbal. Aşa vom rămâne, şi nu ne va schimba nimeni şi pentru nimic, oricare ar fi miza pusă în joc. Respectaţi-ne şi vă vom răspunde înzecit. Poate că e timpul ca relaţiile FC Timişoara cu FRF şi LPF să intre într-o normalitate firească. Din partea noastră aveti o mână întinsă", se arată în scrisoarea deschisă a clubului FC Timişoara.

FC Timişoara nu a participat la festivitatea de premiere, după ce a pierdut finala Cupei României, cu CFR Cluj, scor 0-3, în semn de protest faţă de arbitrajul prestat de Cristian Balaj, care, în opinia lor, i-a dezavantajat.

De asemenea, finala Cupei României, disputată la Târgu Jiu, a fost întreruptă de două ori din cauza comportamentului suporterilor grupării timişorene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici