FC Timişoara învinge Unirea Urziceni, scor 3-1 în Liga I. Unirea Urziceni a retrogradat

Formaţia FC Timişoara a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I, rezultat în urma căruia gruparea ialomiţeană a retrogradat în al doilea eşalon.

159 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara învinge Unirea Urziceni, scor 3-1 în Liga I. Unirea Urziceni a retrogradat

FC Timişoara învinge Unirea Urziceni, scor 3-1 în Liga I. Unirea Urziceni a retrogradat (Imagine: Shutterstock)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Magera '12 (penalti), Cisovsky '18 şi Zăgrean '76. Pentru Unirea Urziceni a înscris Cisovsky '25, în propria poartă.

1-0: Magera transformă un penalti acordat de centralul Dragoş Istrate după un fault în careu al lui Onicaş la Luchin.

2-0: Tameş execută o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, iar Cisovsky înscrie cu capul, din plonjon, de la 8 metri.

2-1: Cisovsky deviază în propria poartă o centrare.

3-1: O fază prelungită de atac a timişorenilor este concretizată în cele din urmă de Andrei Zăgrean, care înscrie din apropiere după ce l-a păcălit pe Cernea.

FC Timişoara: 99. Taborda - 4. Luchin, 28. Cisovsky, 24. Ghionea, 6. Ignjatijevici - 20. Helder, 5. Alexa (87. Ricketts '90), 10. Tameş, 27. Zicu (7. Curtean '83) - 17. Magera, 19. Nikolici (15. Zăgrean '60). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Unirea Urziceni: 76. Cernea - 15. Buşcă, 16. Epaminonda, 3. Teuşan, 20. Toşca - 17. Tene (31. Senin '76), 22. Scărlătescu (30. Marcu '78), 6. Muzac (5. Ioniţă '87), 25. Onicaş - 14. Rusescu, 90. Mihalcea. Antrenor: Marian Pană.

Cartonaşe galbene: Ghionea '35 / Onicaş '11, Teuşan '15, Muzac '47

Arbitri: Dragoş Istrate - Ioan Onicaş, Gabriel Bârjac - Marian Balaci

Observatori: Constantin Zotta, Daniel Gherasim

Înainte de începerea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria avocatei Liana Tarjoc, care a fost colaboratoarea FC Timişoara şi a decedat la vârsta de 29 de ani.

La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, Unirea Urziceni are 25 de puncte şi nu se mai poate salva de la retrogradare, diferenţa faţă de echipa de pe locul 14, Gloria Bistriţa, fiind de nouă puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici