FC Timişoara merge la Zagreb cu un portar de 18 ani

Echipa FC Timişoara a fost nevoită să apeleze la un portar de la Centrul de juniori, Alexandru Dubău, pentru ultima partidă din grupa A a Ligii Europa, cu Dinamo Zagreb, deoarece Costel Pantilimon este suspendat.

25 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara merge la Zagreb cu un portar de 18 ani

FC Timişoara merge la Zagreb cu un portar de 18 ani (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La startul grupelor Ligii Europa, timişorenii au înscris doar doi portari pe lista UEFA, Costel Pantilimon şi portughezul Pedro Taborda. Pantilimon este suspendat pentru partida din Croaţia, din cauza cartonaşului roşu încasat în jocul cu Ajax Amsterdam, aşa încât doar Taborda era disponibil.

Ca să nu se deplaseze la Zagreb cu un singur portar, bănăţenii l-au înscris pe lista UEFA pe juniorul Alexandru Dubău, în vârstă de 18 ani.

Portarul naţionalei Bosniei Herţegovina, Nemanja Supici şi al patrulea portar al clubului, Andrei Cobliş, nu îndeplinesc condiţiile UEFA, astfel încât a fost ales Dubău, de la Centrul de juniori al FC Timişoara. "Ne este permis să înscriem doar un jucător junior care să aibă o vechime de cel puţin doi ani la club", a precizat ofiţerul de presă al timişorenilor, Levente Balint.

FC Timişoara a pierdut cu 0-3 primul meci cu Dinamo Zagreb din Liga Europa, urmând să mai întâlnească gruparea croată la 17 decembrie, în deplasare, în ultima etapă a grupei A a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici