FC Timişoara vrea să-l trimită pe Contra la o şcoală de antrenori

Oficialii FC Timişoara ar putea folosi întreruperea campionatului pentru perfecţionarea lui Cosmin Contra, intenţionând să-l trimită pe proaspătul tehnician al bănăţenilor la o şcoală importantă de antrenori, cum ar fi cea de la Coverciano (Italia).

14 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara vrea să-l trimită pe Contra la o şcoală de antrenori

FC Timişoara vrea să-l trimită pe Contra la o şcoală de antrenori (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Există intenţia de a-l trimite pe Contra la o şcoală importantă de fotbal, poate la Coverciano, dar asta depinde de programul echipei. Intenţionăm să disputăm un meci amical cu o echipă din străinătate în pauza competiţională generată de meciul cu Franţa (n.r. - 9 octombrie, la Paris). Dacă acest amical nu se va perfecta, Contra va merge la o şcoală de antrenori", a declarat managerul FC Timişoara, Daniel Stanciu.

Fostul internaţional a fost instalat pe banca echipei FC Timişoara la 15 septembrie şi a adunat două victorii din două partide (2-1 cu Sportul Studenţesc, în Liga I, şi 3-1 cu Juventus Colentina, în Cupa României).

Stanciu s-a referit şi la problemele financiare ale clubului, precizând că speră ca acestea să fie rezolvate repede. "Nu stăm prea bine cu banii, dar sperăm să rezolvăm situaţia în scurt timp. Tocmai de aceea ne dorim rezultate, ca să putem pune un fel de presiune pe cei care finanţează clubul. Din păcate, nici situaţia economică nu ne prea ajută", a spus Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici