FC U Craiova 1948 - FC Hermannstadt. Cele două echipe au moralul diferit

Partida FC U Craiova 1948 - FC Hermannstadt din Superliga de fotbal are loc vineri, 6 octombrie, începând cu ora 18.00.

142 afișări
Imaginea articolului FC U Craiova 1948 - FC Hermannstadt. Cele două echipe au moralul diferit

FC U Craiova 1948 - FC Hermannstadt. Cele două echipe au moralul diferit

În acest sezon, oltenii au alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite, în dreptul lor fiind consemnate patru victorii şi şapte înfrângeri. De partea cealaltă, sibienii sunt neînvinşi în ultimele şapte etape, interval în care au înregistrat un succes şi şase rezultate de egalitate, arată lpf.ro.

FC U Craiova 1948 şi FC Hermannstadt s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în sezonul precedent, de trei ori, două jocuri încheindu-se la egalitate, iar unul cu victoria sibienilor (12 martie 2023, FC Hermannstadt - FC U Craiova 1948 1-0).

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 8 mai 2023, FC Hermannstadt - FC U Craiova 1948 0-0.

Mediile de vârstă: FC U Craiova 1948 - 23 ani şi 11 luni, FC Hermannstadt - 26 ani.

Doar 22 de jucători a utilizat gruparea craioveană în ediţia curentă (cei mai puţini), şapte dintre ei bifând prezenţe în toate cele 11 partide.

Sibienii s-au bazat pe 25 de fotbalişti, 19 dintre ei fiind jucători autohtoni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici