FC Vaslui a marcat golul 350 în Liga I

Echipa FC Vaslui a marcat golul 350 în Liga I prin fundaşul Pavel Celeban în partida câştigată, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, în etapa a XXXII-a.

105 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a marcat golul 350 în Liga I

FC Vaslui a marcat golul 350 în Liga I (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

Ultima oară când formaţia dinamovistă pierduse în campionat la o diferenţă de trei goluri fusese la 21 mai 2011, tot 1-4, în deplasare cu FC Timişoara, informează FRF.

Echipa Steaua Bucureşti, învinsă de Viitorul Constanţa cu scorul de 5-2, nu mai primise cinci goluri pe teren propriu de meciul cu AS Bacău, scor 1-5, din 17 august 1996. Formaţia constănţeană a primit golul 50 în Liga I de la Stefan Nikolici.

La meciul său cu numărul 100 în Liga I, atacantul Marian Constantinescu (Ceahlăul Piatra Neamţ) a izbutit golul 10.

Jucătorii Dedu (Universitatea Cluj) şi Onicaş (Viitorul Constanţa) s-au aflat la meciul 50 în Liga I, în timp ce fotbaliştii Radu, Roman (ambii Dinamo Bucureşti), Drăghia (Rapid Bucureşti) şi Kovacs (Universitatea Cluj) au debutat în prima divizie.

Atacantul Eric de Oliveira (Gaz Metan Mediaş) a marcat golul 30 în Liga I, iar Apostu (Universitatea Cluj) pe cel de-al 20-lea. Jucătorii Bambara (Concordia Chiajna), Ciolacu (Rapid Bucureşti), Larie, Nikolov (ambii Viitorul Constanţa) au reuşit primele goluri în Liga I.

După Cadu (CFR Cluj), Florin Costea (CS Turnu Severin) a devenit al doilea jucător din acest sezon care a ratat două penaltiuri.

Arbitrul asistent Dragoş Iliescu s-a aflat la meciul 150 în Liga I.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici