FC Viitorul a învins în deplasare pe Astra Giurgiu, scor 1-0, în Liga I

Echipa FC Viitorul a obţinut, duminică, la Giurgiu, în partida cu Astra, scor 1-0 (1-0), contând pentru etapa a X-a a Ligii I, prima victorie din deplasare din acest sezon.

158 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul a învins în deplasare pe Astra Giurgiu, scor 1-0, în Liga I

FC Viitorul a învins în deplasare pe Astra Giurgiu, scor 1-0, în Liga I

Totodată, eşecul din această partidă a reprezentat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon pentru Astra Giurgiu.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Nelson Bonilla în minutul 2.

0-1: Mitriţă i-a pasat lui Nelson Bonilla, atacantul din El Salvador înscriind primul său gol din Liga I cu un şut de la opt metri lateral stânga.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Rus, Oros (Florescu '57), Ben Youssef, Junior Morais - Seto, Laban (Yahaya '46) - Enache, Cristescu, William (Bukari '46) - Budescu. Antrenor: Daniel Isăilă.

FC Viitorul: Buzbuchi - Manea, Ţîru, Mamele, Piţ (Perju '63) - Benzar, Daminuţă - Andelkovici, Tănase, Mitriţă (Nikolov '46) - Bonilla (Neacşa '62). Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă.

Cartonaşe galbene: Yahaya '60, Budescu '73, Junior Morais '80 / Daminuţă '81, Buzbuchi '90+1.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Sebastian Stoianov, în timp ce Cristina Dorcioman a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Alexandru Deaconu şi Eduard Alexandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici