FC Viitorul aduce întăriri în apărare. Clubul de la malul mării a a adus un fundaş brazilian

Clubul FC Viitorul Contanţa a anunţat joi că a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire, cu fundaşul brazilian Marquinhos Pedroso.

64 afișări
Imaginea articolului  FC Viitorul aduce întăriri în apărare. Clubul de la malul mării a a adus un fundaş brazilian

FC Viitorul aduce întăriri în apărare. Clubul de la malul mării a a adus un fundaş brazilian

Născut în 4 octombrie 1993, la Tubarao, în Brazilia, Marquinhos are 1,75 metri, evoluează pe postul de fundaş stânga şi a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă 1 an, a anunţat joi clubul din Constanţa.

Acesta a jucat până la începutul acestui an la Botev Plovdiv.

În cariera sa, Marquinhos Pedroso a mai evoluat pentru formaţii precum DC United, FC Dallas, Figueirense, Ferencvaros, Gaziantepspor şi Gremio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici