FC Viitorul: Hagi şi Popescu au fost în Turcia pentru o discuţie referitoare la o academie de fotbal

FC Viitorul a anunţat, marţi, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost în Turcia pentru a discuta despre o academie de fotbal şi a negat posibila preluare de către cei doi a clubului Karşiyaka, aşa cum a relatat presa.

202 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul: Hagi şi Popescu au fost în Turcia pentru o discuţie referitoare la o academie de fotbal

FC Viitorul: Hagi şi Popescu au fost în Turcia pentru o discuţie referitoare la o academie de fotbal

"În urma informaţiilor apărute în ultimele zile în presă, referitoare la posibila preluare a unui club din Turcia de către domnul Gheorghe Hagi, FC Viitorul face următoarele precizări:

Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuţie despre preluarea vreunui club din Turcia. Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi doar la o discuţie ce a avut ca subiect o academie de fotbal", se precizează în comunicatul clubului constănţean.

Mai multe publicaţii importante din Turcia au anunţat, luni, că liderii Generaţiei de Aur ar conduce discuţiile pentru preluarea unui club de tradiţie. Este vorba despre Karşiyaka SK, care în acest moment se află în cel de-al treilea eşalon.

Actualmente pe ultimul loc în liga a treia din Turcia, cu doar cinci puncte în 12 etape, Karşiyaka este un club fondat în 1912, fiind unul dintre cele mai vechi din Turcia. Karşiyaka nu a mai jucat, însă, în prima ligă din 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici