FC Viitorul l-a transferat pe Bănel Nicoliţă

FC Viitorul l-a transferat, miercuri, pe mijlocaşul Bănel Nicoliţă, care ultima oară a evoluat pentru FC Nantes în ediţia 2013-2014 a primei divizii din Franţa.

228 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul l-a transferat pe Bănel Nicoliţă

Banel Nicolita (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bănel Nicoliţă a fost transferat la FC Viitorul! Încă un jucător de mare valoare la FCV", anunţă gruparea finanţată de Gheorghe Hagi pe pagina oficială de Facebook.

Liber de contract din vara anului trecut, mijlocaşul s-a aflat în atenţia clubului SSC Napoli în luna noiembrie, iar la începutul lunii ianuarie a negociat cu Al Ittihad, grupare antrenată de Victor Piţurcă, dar transferurile nu s-au concretizat.

Bănel Nicoliţă, 30 de ani, a evoluat din 2011 până în 2014 în Franţa la FC Nantes şi AS Saint-Etienne. De la finalul sezonului 2013-2014, el a rămas fără contract. Mijlocaşul cu 36 de partide jucate pentru echipa naţională a României a evoluat în ţară pentru cluburile Dacia Unirea Brăila, Poli AEK Timişoara şi Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici