FC Viitorul l-a transferat pe Fabrice Olinga, cel mai tânăr marcator din istoria Primera Division

Gruparea FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, mijlocaş care în 2012, la vârsta de 16 ani şi 98 de zile, devenea cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei.

251 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul l-a transferat pe Fabrice Olinga, cel mai tânăr marcator din istoria Primera Division

FC Viitorul l-a transferat pe Fabrice Olinga, cel mai tânăr marcator din istoria Primera Division (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E oficial. Fabrice Olinga a fost transferat la FCV", anunţă gruparea condusă de Gheorghe Hagi într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook unde mijlocaşul apare într-o fotografie alături de team manager-ul Costin Mega.

Fabrice Olinga, acum în vârstă de 18 ani, s-a aflat în proprietatea clubului Malaga din Primera Division între 2012 şi 2014. La 18 august 2012 el a devenit, la vârsta de 16 ani şi 98 de zile, cel mai tânăr marcator din istoria campionatului Spaniei, el înscriind pentru Malaga în meciul din deplasare cu Celta Vigo, scor 1-0.

Din ianuarie 2014, mijlocaşul a mai evoluat în Belgia, la Zulte Waregem, şi ultima oară în Cipru, la Apollon Limassol (Cipru), formaţie condusă de Ioan Andone.

Fabrice Olinga are opt selecţii la echipa naţională a Camerunului, el aflându-se în lotul acesteia la Cupa Mondială din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici