FCSB - Rapid 3-1. Record de asistenţă în sezonul 2022-2023 al Superligii, pe Arena Naţională

FCSB a câştigat duminică seara cu scorul de 3-1 (2-0) derby-ul campionatului cu Rapid Bucureşti, din etapa a 17-a a Superligii, arătând o cu totul altă faţă în comparaţie cu evoluţiile din Conference League, în meciul de pe Arena Naţională.

1634 afișări
Imaginea articolului FCSB - Rapid 3-1. Record de asistenţă în sezonul 2022-2023 al Superligii, pe Arena Naţională

Cu această victorie, FCSB urcă la trei puncte de locurile de play-off, acumulând 23 de puncte. Rapid rămâne pe locul doi în clasament, cu 32 de puncte.

FCSBi a început ofensiv meciul împotriva giuleştenilor, cu Olaru centrând în minutul doi pentru Tamm, care a ratat întâlnirea cu balonul.

Giuleştenilor au avut prima mare ocazie a meciului în minutul 5, Târnovanu opunându-se la execuţia lui Kait.

Oaspeţii s-au bucurat prematur în minutul 10, când centralul Sebastian Colţescu a anulat pe motiv de offside un gol marcat de Grigore cu capul.

FCSB a deschis scorul în minutul 14, prin Cordea, după o greşeală în flancul drept al defensivei rapidiste.

Tamm a blocat apoi şutul din careu al lui Sefer, din minutul 24, înainte ca tabela să fi arătat 2-0 în favoarea gazdelor, în minutul 29, când Compagno s-a trezit la picior cu o minge deviată, în marginea careului, pe care a trimis-o în poarta lui Moldovan.

Giuleştenii au reclamat un henţ, dar analiza VAR a infirmat ipoteza şi a validat reuşita atacantului italian, care este golgheterul campionatului cu 12 goluri.

După pauză, Octavian Popescu a fost aproape de majorare, în minutul 56, din lovitură liberă, dar Moldovan a intervenit din nou eficient.

Peste doar un minut, Popescu a marcat cu un şut din interiorul careului.

Oaspeţii au rămas în inferioritate numerică în minutul 70, după eliminarea lui Junior Morais.

Dugandzic a marcat golul de onoare în minutul 76, învingându-l pe Târnovanu de la punctul cu var.

Echipa condusă de interimarul Mihai Pintili a mai avut două ocazii mari de a marca, prin Coman şi prin Omrani, niciuna fructificată.

Peste 31.200 de spectatori au participat la meciul de duminică, acesta devenind astfel deţinătorul recordului de asistenţă din acest sezon, în Superliga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici