FCSB – victorie controversată în „Eternul Derby”

  • FCSB – Dinamo 3-2
  • S-au dat 10 cartonaşe galbene şi două cartonaşe roşii în „Eternul Derby”
  • După victoria cu Dinamo, FCSB urcă pe locul 2 în Liga 1
664 afișări
Imaginea articolului FCSB – victorie controversată în „Eternul Derby”

Sursa foto: Mediafaxfoto

FCSB a reuşit prima victorie în Liga 1 în faţa lui Dinamo după 5 meciuri. Echipa lui Toni Petrea a condus cu 2-0, dar Dinamo a egalat înainte de pauză. Iulian Cristea a marcat golul 2 pentru ambele echipe. A înscris pentru FCSB după o fază fixă şi a deviat în propria poartă şutul lui Adam Nemec.

Dinamoviştii abia aşteaptă să fie introdus arbitrajul video şi în Liga 1. Au pierdut „Eternul Derby” după un penalty inexistent pentru FCSB şi un cartonaş roşu gratuit pentru Isma Lopez. Fanii acuză că este a şasea greşeală de arbitraj împotriva lui Dinamo în 6 etape de campionat.

Dinamo a terminat meciul în 9 oameni după ce Răuţă a fost şi el eliminat pentru că şi-a lovit un adversar.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici