FED CUP: România va întâlni Serbia, în barajul pentru Grupa Mondială II

Echipa României va întâlni, pe teren propriu, la 19 şi 20 aprilie, reprezentativa Serbiei, în barajul pentru Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul ITF de la Londra.

119 afișări
Imaginea articolului FED CUP: România va întâlni Serbia, în barajul pentru Grupa Mondială II

România va întâlni Serbia, în barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup

România a ajuns la baraj în urma celor patru victorii obţinute săptămâna trecută în Grupa I a Zonei Euro-africante, în timp ce Serbia a pierdut partida cu Canada, scor 1-3, din turul I al Grupei Mondiale II.

Învingătoarea din play-off va evolua în 2015 în Grupa Mondială II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane.

România nu a mai ajuns în play-off-ul Grupei Mondiale II din anul 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici