Federaţia Română de Fotbal a oferit cadouri copiilor cu sindromul Down

Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu asociaţia Down Plus au oferit cadouri copiilor cu sindrom Down prezenţi la acţiunea de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitală, informează site-ul oficial al Federaţiei.

123 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a oferit cadouri copiilor cu sindromul Down

Federaţia Română de Fotbal a oferit cadouri copiilor cu sindromul Down

Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu au participat din partea Federaţiei Române de Fotbal la acţiunea caritabilă care a avut loc la liceul Dimtrie Bolintineanu din Bucureşti. Cei doi foşti internaţionali au oferit fiecărui copil prezent la eveniment, un echipament complet de joc, mingi şi alte lucruri necesare unei echipe de fotbal.

Cei doi foşti internaţionali s-au arătat extrem de impresionaţi de întâlnirea cu copiii, au dat lovitura de începere a meciului demonstrativ, au făcut poze împreună cu aceştia şi au schimbat câteva pase.

Pentru Miodrag Belodedici, acţiunea de la liceul Dimitrie Bolintineanu a fost cu atât mai emoţionantă, pentru că fostul libero al echipei naţionale a urmat cursurile liceale chiar la instituţia din cartierul Rahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici