Federer l-a egalat pe Pete Sampras la numărul de victorii în carieră

Elveţianul Roger Federer s-a calificat fără probleme în turul trei la Mastersul 1000 de la Miami, după ce a trecut de cehul Radek Stepanek, numărul 68 mondial, scor 6-3, 6-3, şi l-a egalat pe americanul Pete Sampras la numărul de victorii în carieră (762).

37 afișări
Imaginea articolului Federer l-a egalat pe Pete Sampras la numărul de victorii în carieră

Federer l-a egalat pe Pete Sampras la numărul de victorii în carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă Federer se va impune, luni, în meciul cu argentinianul Juan Monaco, îl va depăşi pe Sampras şi va putea viza cele 806 victorii ale lui Stefan Edberg.

Recordul erei Open (din 1968) este deţinut de americanul Jimmy Connors, cu 1242 victorii, urmat de Ivan Lendl (1071), Guillermo Vilas (923), John McEnroe (875), Andre Agassi (870) şi Edberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici