Federer urmează exemplul lui Halep. "Dacă Wozniacki ar fi făcut acest lucru, ar fi fost numită vultur". Decizia luată de elveţian şi consecinţele imediate

Elveţianul a solicitat şi a primit un wild card pentru turneul din seria ATP 500 de la Rotterdam şi pare că are de îndeplinit o simplă formalitate.

9906 afișări
Imaginea articolului Federer urmează exemplul lui Halep. "Dacă Wozniacki ar fi făcut acest lucru, ar fi fost numită vultur". Decizia luată de elveţian şi consecinţele imediate

Aflat la 155 de puncte în urm actualului număr unu din tenisul masculin, Rafael Nadal, Roger Federer are nevoie de o calificare în semifinale pentru a face rocada la vârf şi a reveni pe prima poziţie ATP, pentru prima dată după noiembrie 2012. Concret, cel mai titrat tenismen din istorie, cu 20 de titluri de Mare Şlem în palmares, are nevoie de trei victorii în Olanda: trebuie să treacă mai întâi de un jucător venit din calificări, apoi de învingătorul meciului dintre Karen Khachanov şi Philipp Kohlschreiber, iar în final, în sferturi, de conaţionalul Stan Wawrinka.

Fanii tenisului au făcut imediat paralela cu WTA-ul şi au trimis săgeţi. "Dacă Wozniacki (sau orice altă jucătoare de tenis, mai puţin Williams, Azarenka sau Şarapova) ar fi făcut ce a făcut Federer pentru a fi din nou numărul unu, ar fi fost numită vultur., Dar, hei, este Federer..."

La polul opus s-au aflat organizatorii turneului, care, la a 35-a ediţie a întrecerii de la Rotterdam se bucură de prezenţa celui mai bun jucător de tenis al tuturor timpurilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici