Ferguson dezminte că ar vrea să se retragă în 2011

Antrenorul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, care va împlini 69 de ani în decembrie, a dezminţit, vineri, că ar vrea să se retragă în 2011, aşa cum a anunţat presa britanică.

18 afișări
Imaginea articolului Ferguson dezminte că ar vrea să se retragă în 2011

Ferguson dezminte că ar vrea să se retragă în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este nimic adevărat. Nu am nicio intenţie de a mă retrage şi, dacă ar fi cazul de aşa ceva, oamenii pe care îi voi informa vor fi directorul general David Gill şi familia Glazer", a declarat Ferguson.

Potrivit The Sun, scoţianul l-ar fi propus în locul lui pe tehnicianul formaţiei Everton, David Moyes.

De la numirea sa la Manchester United, în 1986, Ferguson a câştigat de 11 ori campionatul Angliei, de nouă ori Cupa Angliei, de două ori Liga Campionilor şi o dată Cupa Cupelor.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici