Ferrari donează 10 milioane de euro şi 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei de COVID-19 în Italia

Familia care deţine compania Ferrari donează 10 milioane de euro şi 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei de COVID-19 în Italia, potrivit unui anunţ postat pe pagina oficială a Formulei 1.

151 afișări
Imaginea articolului Ferrari donează 10 milioane de euro şi 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei de COVID-19 în Italia

Ferrari donează 10 milioane de euro şi 150 de ventilatoare pentru combaterea epidemiei în Italia

Pe măsură ce focarul de coronavirus continuă să acopere Italia, familia care deţine Ferrari şi companiile sale asociate au anunţat o serie de măsuri pentru a ajuta statul italian.

Familia Agnelli, care deţine echipa Ferrari Formula 1, precum şi compania FIAT Chrysler şi clubul de fotbal Juventus, au anunţat că vor face o donaţie de 10 milioane de euro către Departamentul de Protecţie Civilă italian şi o organizaţie de asistenţă socială.

Companiile familiei au aprovizionat şi au achiziţionat un număr de 150 ventilatoare, alături de alte echipamente medicale, pentru a susţine sistemul serviciilor sanitare italiene, afalate în plină din criză din cauză numărului mare de infecţii cu coronavirus.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 2.978 de morţi în Italia, iar numărul total al persoanelor infectate până acum este de 35.713, au anunţat miercuri seară autorităţile italiene.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici