Festivalul Olimpic al Tineretului European Maribor 2023 – Alexia Ioana Tatu, prima victorie pentru România la tenis

Jucătoarea de tenis Alexia Ioana Tatu, singura reprezentantă României care a concurat în prima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European Maribor 2023 a obţinut prima victorie.

136 afișări
Imaginea articolului Festivalul Olimpic al Tineretului European Maribor 2023 – Alexia Ioana Tatu, prima victorie pentru România la tenis

Festivalul Olimpic al Tineretului European Maribor 2023 – Alexia Ioana Tatu, prima victorie pentru România la tenis

În Turul 1 al întrecerilor feminine de simplu, Alexia Tatu a învins-o cu 4-6, 6-0, 6-2 pe Yelena Lebeau (Franţa).

După ce ieri furtunile au inundat în proportie de 75 la sută ternurile din incinta Clubului de tenis Branik, astăzi suprafeţele de zgură au aratat impecabil şi au fost perfecte pentru tenis.

Legitimată la TEN Club Tenis Buzău, Alexia Ioana Tatu se poate mândri cu câştigarea turneului de simplu din cadrul ediţiei de anul trecut a Turneului de Mare Slem de la Wimbledon rezervat jucătoarelor cu vârste de până în 14 ani.

De asemenea, în 2022, la simplu, s-a clasat pe locul 6 la Turneul Campioanelor U16 de la Monte Carlo, Monaco.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici