Fiica lui Mike Tyson se află în stare critică la spital

Fiica în vârstă de patru ani a fostului pugilist Mike Tyson, pe nume Exodus, se află într-o stare extrem de critică după ce a fost găsit, luni, cu un cablu al unui aparat de gimnastică înfăşurat în jurul gâtului, informează Sky News.

40 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Mike Tyson se află în stare critică la spital

Fiica lui Mike Tyson se află în stare critică la spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Copilul este menţinut în viaţă de aparate la un spital din Phoenix după ce a fost găsită sugrumată de un cablu al unei piste de alergare, informează poliţia americană.

Potrivit sursei citate, Exodus se juca pe pista de alergare, iar mama sa se afla într-o cameră alăturată. Fata a fost găsit de fratele său în vârstă de şapte ani, care a anuţat-o imediat pe mama fetei. Exodus a fost eliberată de sub cablu aparatului de gimastică, iar mama sa a încercat să o resusciteze.

Organele de poliţie şi pompierii au fost imediat anunţate, sosind la casa lui Tyson din Phoneix (Arizona) la puţin timp după ce a fost făcut un apelul, luni, la ora locală 10.34 a.m., informează mass-media locală.

Exodus a fost transportată de urgenţă la St Jospeh's Hospital unde este în "stare critică" fiind menţinută în viaţă de aparate.

"Cumva se juca la această pistă de alergare la care există un cablu ce atârnă sub consolă, este un fel de buclă. Fie că ea a alunecat sau şi-a pus capul în buclă, iar aceasta a acţionat ca un nod şi fetiţa a fost evident în imposibilitatea de a se elibera", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Fostul campion al greilor, Mike Tyson, se afla la Las Vegas în momentul producerii acestui incident, dar a plecat imediat spre Phoneix după aflare veştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici