Final de mare sportivă: Lindsey Vonn s-a retras din activitate cu un bronz la Campionatele Mondiale de la Are

Schioarea Lindsey Vonn (34 de ani) a intrat pentru ultima oară pe traseu duminică, la Campionatele Mondiale de la Are (Suedia). Sportiva din SUA a încheiat pe locul 3 la coborâre. Primul loc a fost ocupat de Ilka Stuhec (Slovacia), iar pe locul secund s-a clasat Corinne Suter (Elveţia).

603 afișări
Imaginea articolului Final de mare sportivă: Lindsey Vonn s-a retras din activitate cu un bronz la Campionatele Mondiale de la Are

Lindsey Vonn s-a retras din activitate cu un bronz la Campionatele Mondiale de la Are

Vonn anunţa, la începutul lunii, că este posibil să se retragă. Ipoteza a venit după accidentarea suferită la genunchi: ”Acum sunt emotivă. Trebuie să mă gândesc cu claritate la acest lucru. Nu este o decizie pe care să o iei uşor sau repede. Chiar nu ştiu ce să cred în acest moment. Cu siguranţă nu aşa mi-am dorit să fie. Am trecut prin multe accidentări de-a lungul carierei mele, dar cred că cea de acum poate să mă împiedice să dau ce e mai bun. Voi aştepta câteva zile să iau nişte decizii”.

TITLURILE ZILEI

Lindsey Vonn este considerată cea mai bună schioare din istorie, adunând în timp 82 de victorii. În întreaga carieră şi-a trecut în palmares 4 titluri la general. La Jocurile Olimpice, Vonn a cucerit un aur la coborâre (în 2010, la Vancouver) şi două medalii de bronz (în 2010, la Super G, şi 2018, la coborâre).

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici