Finala Cupei României: Rapid - Dinamo, miercuri, ora 21.00, în direct la Pro TV şi pe voyo.ro

Finala Cupei României, disputată de echipele Rapid şi Dinamo, miercuri, de la ora 21.00, va fi transmisă în direct la Pro TV, dar şi pe voyo.ro şi pe telefonul mobil, pe m.sport.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

439 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României: Rapid - Dinamo, miercuri, ora 21.00, în direct la Pro TV şi pe voyo.ro

Finala Cupei României: Rapid - Dinamo, miercuri, ora 21.00, în direct la Pro TV şi pe voyo.ro (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

După finala Steaua-Dinamo de anul trecut, Cupa României şi Pro TV oferă un nou meci de poveste în ultimul act: Rapid - Dinamo, după 10 ani. Ambele echipe sunt cu orgoliul rănit după ratarea titlului de campioană şi sunt mobilizate la maximum pentru a ridica cel mai râvnit trofeu deasupra capului în acest sezon.

Finala Cupei va avea loc pe stadionul Naţional Arena şi va fi un eveniment de talia Finalei Europa League, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao. Atât Rapid, cât şi Dinamo nu au mai cucerit un trofeu de cinci ani şi promit un spectacol total pentru meciul de miercuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici