Finala K1 World Grand Prix va fi transmisă în direct la Sport.ro

Piramida de opt luptători din cadrul finalei K1 World Grand Prix, de la Yokohama, la care va participa şi românul Daniel Ghiţă, va fi transmisă în direct, sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 9.00.

158 afișări
Imaginea articolului Finala K1 World Grand Prix va fi transmisă în direct la Sport.ro

Finala K1 World Grand Prix va fi transmisă în direct la Sport.ro (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Gala din Japonia va fi difuzată şi pe Pro TV, în seara de 11 decembrie, de la ora 23:00. De asemenea, finala K1 poate fi urmărită în direct pe internet pe www.sport.ro şi pe telefonul mobil pe m.sport.ro.

Luptătorul român Daniel Ghiţă îl va întâlni pe turcul Gokhan Saki în finala K1 World Grand Prix. Dacă va câştiga primul meci, românul îl va întâlni, în semifinală, pe învingătorul dintre Alistair Overeem şi Tyrone Spong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici