Finala Ligii Campionilor din 2020 s-ar putea disputa la New York

UEFA ia în calcul să mute finala Ligii Campionilor pe un alt continent, informează Marca, publicaţie care precizează că ultimul act al competiţiei din 2020 s-ar putea disputa la New York.

470 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Campionilor din 2020 s-ar putea disputa la New York

Finala Ligii Campionilor din 2020 s-ar putea disputa la New York

Forul european analizează posibilitatea de a muta finala Ligii Campionilor pe un alt continent, iar oraşul din Statele Unite ale Americii este locul potrivit din toate punctele de vedere, notează sursa amintită.

Până în 2020, însă, finala celei mai importante competiţii intercluburi la nivel european nu poate fi mutată. Ultimul act al sezonului 2017-2018 se va desfăşura la Kiev, în timp ce pentru finala ediţiei din 2018-2019 şi-au depus candidatura oraşele Madrid, cu noul stadion al echipei Atletico, Wanda Metropolitano, şi Baku.

Această ipoteză a fost lansată iniţial de către Aleksander Ceferin, în toamna anului 2016, după ce a fost ales în funcţia de preşedinte al UEFA. "Cred că poate fi o idee în viitor. Să te duci din Portugalia în Azerbaidjan, de exemplu, este aproape la fel sau chiar la fel precum ai merge la New York", spunea slovenul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici