Fisichella şi Sutil vor concura pentru Force India

Italianul Giancarlo Fisichella şi germanul Adrian Sutil vor concura, în sezonul 2008 pentru echipa de Formula 1 Force India (fostă Spyker), a anunţat joi, la Bombay, team-ul indian.

3 afișări
Imaginea articolului Fisichella şi Sutil vor concura pentru Force India

Fisichella şi Sutil vor concura pentru Force India

Fisichella, care va împlini 35 de ani la 14 ianuarie, concurează în Marele Circ încă din 1996, iar din 2005 a fost cel de-al doilea pilot al Renault.

Italianul a fost reţinut de cei de la Force India după o serie de teste efectuate la începutul lunii decembrie în Spania, la care au mai luat parte germanul Ralf Schumacher, francezul Franck Montagny, italianul Vitantonio Liuzzi, austriacul Christian Klien, precum şi olandezul Giedo van der Garde şi spaniolul Roldan Rodriguez. Liuzzi a fost angajat ca pilot de teste pentru echipa indiană.

Coechipierul lui Fisichella va fi Adrian Sutil, care a concurat pentru Spyker în sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici