VIDEO Fitness în realitatea virtuală: Antrenamentele se mută în casele oamenilor

  • Kevin Roose, jurnalist la New York Times, a testat o aplicaţie de fitness inedită
  • Supernatural este disponibilă pentru Oculus şi se joacă în realitatea virtuală
  • Jocul este creat astfel încât să combine exerciţii fizice într-un antrenament intens
446 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fitness în realitatea virtuală: Antrenamentele se mută în casele oamenilor

Dacă te întrebi cum poţi să rămâi în formă chiar şi din izolare, iată cum te poţi antrena într-un mod amuzant. O aplicaţie în realitatea virtuală.

Se numeşte Supernatural şi l-a cucerit pe jurnalistul Kevin Roose de la New York Times. "Nu glumesc când spun că antrenamentul e greu" spune Roose după un antrenament cu casca de realitate virtuală pe cap. Ce trebuie să faci? Descarci aplicaţia, plăteşti un abonament lunar şi ai acces la diferite joculeţe. Peisajul este superb, însă nu apuci să-l vezi pentru că trebuie să te mişti rapid. Şi ai parte de antrenamente diferite în fiecare zi.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici