Flavius Stoican şi alţi 29 de antrenori români participă, de marţi, la un curs organizat de UEFA

Treizeci de antrenori români cu licenţă PRO, între care şi Flavius Stoican, Claudiu Niculescu şi Adrian Iencsi, vor participa, săptămâna viitoare, la Nyon, la un curs organizat de UEFA, informează frf.ro.

184 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican şi alţi 29 de antrenori români participă, de marţi, la un curs organizat de UEFA

Flavius Stoican şi alţi 29 de antrenori români participă, de marţi, la un curs organizat de UEFA

Tehnicienii vor pleca la Nyon marţi dimineaţă, la ora 08.10.

Delegaţia română va fi condusă de directorul tehnic FRF, Anghel Iordănescu, şi de şeful Şcolii de antrenori, Dan Apolzan. "Ei vor fi însoţiţi de nu mai puţin de 30 de antrenori, printre care se vor regăsi şi Flavius Stoican, Claudiu Niculescu, Adrian Iencsi, Costel Enache, Eugen Trică, Eric Linkar, Constantin Schumacher, Bogdan Andone, Florin Motroc", se arată pe site-ul FRF.

Antrenorii vor reveni în România vineri noaptea. "Printre numeroasele teme ale cursului, două atrag atenţia. Tehnicienii români vor fi puşi în ipotetica situaţie de a o antrena pe Benfica şi de a încerca să obţină o victorie în faţa lui Juventus, lucrând la faza de atac. Mai întâi la tablă, după care cu exerciţii tactice pe terenul de joc. A doua temă interesantă este analizarea unui meci de Europa League pe care îl vor viziona în direct pe un ecran uriaş", menţionează frf.ro.

Alături de antrenorii români mai participă la curs tehnicieni din Danemarca, Belarus şi Croaţia. Acesta este al patrulea an de cursuri, dar România participă în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici