Florin Cernat, FC Voluntari: Steaua nu mai dădea gol dacă nu era faza cu acel penalti

Florin Cernat, mijlocașul ofensiv al echipei FC Voluntari, a declarat după înfrângerea, scor 2-3, cu Steaua, că un rezultat de egalitate era mai echitabil, după cum s-au derulat evenimentele în teren. Totodată, Cernat este de acord cu antrenorul său și consideră că a fost viciere de rezultat.

3 afișări

”Un rezultat de egalitate era mai echitabil. Ne-au dominat, au avut posesie, dar nu cred că trebuia să câștige ei neapărat. Mi s-a spus că n-a fost penalty la De Amorim, plus că înainte de acea fază a fost un fault pentru noi. N-a dat și asta a fost. Dar, nu cred că ne mai dădeau gol dacă nu era acea fază”, a declarat Florin Cernat la DigiSport.

Mijlocașul a mai spus că Voluntariul joacă fiecare meci la victorie, iar obiectivul echipei este un loc în play-off. Formația ilfoveană are 16 goluri marcate și 17 primite în cele zece etape disputate pâna acum în campionat.

”Jucăm fiecare meci cu gândul de a marca gol, de a câștiga cât mai multe puncte. Steaua este o echipă campioană, pentru mine, o echipă bună, care joacă ofensiv. Sper să joace în continuare la fel, pentru că vin și pentru ei meciuri importante din care sper să iasă bine”, a mai spus Cernat.

Voluntariul se află pe locul nouă în clasament, cu 11 puncte, la patru distanță de prima poziție care asigură prezența în play-off, ocupată de Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici