Florin Costea a fost vizitat la spital de Wotte, Trică şi Prepeliţă

Atacantul Florin Costea, care a fost supus, vineri, unei intervenţii chirurgicale la genunchiul stâng, a fost vizitat, sâmbătă, la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, de antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mark Wotte, şi de coechipierii săi Eugen Trică şi Andrei Prepeliţă.

39 afișări
Imaginea articolului Florin Costea a fost vizitat la spital de Wotte, Trică şi Prepeliţă

Florin Costea a fost vizitat la spital de Wotte, Trică şi Prepeliţă (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

Florin Costea, care s-a accidentat în jocul cu Poli Iaşi şi a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng, a fost operat, vineri, la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, de medicul Doru Filipescu.

Prezenţi în Bucureşti, în vederea meciului cu Rapid din această seară, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, antrenorul Mark Wotte şi cei doi jucători ai echipei craiovene l-au vizitat la spital pe Florin Costea. Ceilalţi componenţi ai echipei şi-au petrecut dimineaţa de sâmbătă jucând biliard.

Florin Costea va fi externat săptămâna viitoare, când va pleca la Râmnicu Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici