Florin Mergea l-a învins pe Andy Murray, la dublu. Scoţianul a făcut echipă cu Daniel Nestor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 3, a învins, luni, cu scorul de 2-6, 6-1, 10-3, cuplul Andy Murray/Daniel Nestor (Marea Britanie/Canada), în primul tur al turneului de la Washington, cu premii totale de 1,75 milioane de dolari.

275 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea l-a învins pe Andy Murray, la dublu. Scoţianul a făcut echipă cu Daniel Nestor

Florin Mergea (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Murray, locul 3 ATP la simplu, este favoritul principal al competiţiei individuale, din categoria turneelor de 500 de puncte.

În sferturile de finală, Mergea şi Bopanna vor da piept cu perechea Grigor Dimitrov/Mardi Fish (Bulgaria/SUA). Dacă vor obţine o victorie şi în acest meci, Florin Mergea şi coechipierul său i-ar putea întâlni din nou, în semifinale, pe fraţii Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi ai turneului.

Calificarea în această fază la Washington este recompensată, la dublu, cu un premiu total de 10.420 de dolari şi cu 90 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici